Welkom op mijn site. Ik ben freelance projectmanager met een voorliefde voor zowel offline als online profilering. Ik woon in Amsterdam, maar ik werk overal in Nederland en daarbuiten. Immers met Skype ben je overal bereikbaar. Ik heb heel veel gewerkt in het ondernemerslandschap in Leeuwarden met de nadruk op events, coaching, copywriting, communicatie en projectmanagement. Neem gerust even contact op voor meer informatie.

 Mijn kracht is het bij elkaar brengen van mensen in de juiste setting, organiseren, assertief handelen, schrijven en doelgericht werken

Ik werk graag aan de voorkant van een organisatie maar voel me ook prima op mijn plek intern en op de achtergrond. Een combinatie van de twee is waar ik mij het meest in thuis voel. Ik vind het mooi om mee te draaien in uw organisatie, maar ik ben ook met enige regelmaat in een goed café te vinden met een lekkere espresso en mijn laptop om een rapportage of webtekst te schrijven.

Yoga
Naast mijn werk als freelancer ben ik ook Vinyasa Yoga Teacher. Ik vind het belangrijk dat mijn leven in balans is en dus heb ik naast een zakelijk netwerk ook een yoga netwerk. Yoga heeft me tot nu toe heel veel ruimte gegeven om meer bewust te leven. En bewuster mijn keuzes te maken, relaties te onderhouden en mijn agenda te beheren. Ik geef yogalessen bij Club Yoga Leeuwarden en Only4Women Amsterdam. Interesse in het ervaren wat yoga voor jou kan betekenen? Ik geef zowel in Friesland als in Amsterdam ook privélessen of groepslessen. Bekijk ook eens mijn instagram.